ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009

Στον ανακριτή ο 30χρονος που φωτογράφιζε στρατόπεδα


Στον ανακριτή Έβρου οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής και εξακολουθεί να απολογείται ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Σαμοθράκη, να φωτογραφίζει στρατιωτική εγκατάσταση και κατηγορείται για κατασκοπεία. Την Πέμπτη ο δικηγόρος του αρνήθηκε ότι ενεργούσε για λογαριασμό Τούρκων πρακτόρων.
Σύμφωνα, ωστόσο, με την αστυνομία, ο 30χρονος έστειλε στο παρελθόν οκτώ φορές email με φωτογραφίες από στρατόπεδα του Έβρου και νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Επίσης εστάλησαν φωτογραφίες και από παρελάσεις στις οποίες ο 30χρονος άνδρας εστίαζε στα πρόσωπα των επικεφαλής αξιωματικών των πεζοπόρων και μηχανοκίνητων τμημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια












ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα

MUSIK

Loading...