ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009

Σχέδιο νόμου για την οπτική ίνα


Το σχέδιο νόμου για την οπτική ίνα στο σπίτι, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεργασίας που είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως δήλωσε ο υπουργός, μετά τη συνάντηση, το νομοσχέδιο είναι έτοιμο να μπει σε δημόσια διαβούλευση.
"Είναι ένα σχέδιο νόμου φιλόδοξο που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σ΄ ένα σημαντικό ψηφιακό άλμα, στην πρωτοπορία της Ευρώπης. Γιατί θα είμαστε το πρώτο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα χρησιμοποιήσει την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι στο σύνολο της Επικράτειας" τόνισε ο κ. Στυλιανίδης.
Με το νόμο αυτό, όπως είπε ο υπουργός, ξεκινάει η υλοποίηση ενός σχεδίου που αφορά τη σύνδεση 52 ελληνικών πόλεων από το σύνολο της ελληνικής Περιφέρειας με οπτικές ίνες, εξυπηρετεί 2 εκατομμύρια νοικοκυριά και δίνει τη δυνατότητα να αρθεί η απομόνωση της ελληνικής Περιφέρειας, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες, σ' όποιο μέρος της Ελλάδας και αν κατοικούν. «Η χρήση των νέων τεχνολογιών έχει την αξία που είχε κάποτε ο εξηλεκτρισμός. Οι σύγχρονες εφαρμογές της τηλεκπαίδευσης, της τηλεϊατρικής, της τηλεδιοίκησης, του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι εφαρμογές οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για την οικονομία και νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Στυλιανίδης.
Ερωτηθείς για τις αυξήσεις των εισιτηρίων στον ΟΣΕ ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι συνεχίζεται το σχέδιο εκσυγχρονισμού και εξυγίανσης του Οργανισμού, σημειώνοντας ότι την 1η Αυγούστου αρχίζει η ισχύς της νέας τιμολογιακής και δρομολογιακής πολιτικής.
Απαντώντας σε ερώτηση ότι κατηγορούν την κυβέρνηση για προεκλογικές εξαγγελίες, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι τα όσα περιγράφει είναι αποτελέσματα μιας επίπονης πολιτικής προσπάθειας, σημειώνοντας ότι δεν είναι κακό μια κυβέρνηση να αναμετριέται με κριτήριο τα αποτελέσματα και όχι τα μεγάλα λόγια. «Την κυβέρνηση Καραμανλή την προσδιορίζει η δουλειά και η αποτελεσματικότητα», τόνισε και σημείωσε ότι οι πολιτικές που περιγράφει είναι πολιτικές πνοής, που φέρνουν βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, διότι υπάγονται σε μία ενιαία στρατηγική για την προοπτική του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα

MUSIK

Loading...