ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009

ΕΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΑΦΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ


Σε αυτό τον δικτυακό τόπο, θα ανακαλύψετε υπο-δικτυακούς τόπους ειδικά σχεδιασμένους για το δικό σας πρόβλημα.Ένας καπνιστής ή κάποιος που θέλει να αρχίσει το κάπνισμα, θα ανακαλύψει τους κινδύνους που διατρέχει, όπως και τους αντικειμενικούς λόγους για τους οποίους θα ήταν καλύτερο να μην καπνίζει..Εάν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα, ο δικτυακός τόπος θα σας προσφέρει μέσα, στη χώρα σας, τα οποία αναμφίβολα θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν..Τέλος, αν δεν είστε καπνιστής, αλλά θύμα του καπνού, θα λάβετε πληροφορίες για τα δικαιώματά σας, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με οργανισμούς που θα μπορούν να σας παρέχουν ακριβέστερες πληροφορίες και να σας βοηθήσουν.

Για να μην το αρχισετε ποτε Κάποια στιγμή, ο καθένας θέλει να ανακαλύψει την αίσθηση που δημιουργεί το κάπνισμα. Μην πέσετε στην παγίδα! Εδώ ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σας αποτρέψουν από τον πειρασμό του καπνίσματος…

Γιατι να το κοψετε; Σοβαροί λόγοι που θα σας ωθήσουν να κόψετε το κάπνισμα και να ανακαλύψετε εκ νέου έναν υγιή τρόπο ζωής.

Για να αποφυγετε το παθητικο καπνισμα Συμβουλές και πληροφορίες για την καλύτερη κατανόηση των κινδύνων τους παθητικού καπνίσματος και την αποφυγή του.

Χρειάζεστε βοήθεια Κάντε κλικ για να βρείτε συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες που περιέχουν πληροφορίες για το κάπνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα

MUSIK

Loading...