ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική


Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν άστοχος στην τελευταία επίθεση της αναμέτρησης κόντρα στη Σερβία, με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα ........Η Εθνική δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία και το βράδυ της Παρασκευής (21/08) γνώρισε την ήττα με 82-83 στην αυλαία του τριεθνούς τουρνουά της ΕΟΚ. Από την αρχή της αναμέτρησης οι «πλάβι» έδειξαν ότι θα δυσκόλευαν τους διεθνείς με το έξυπνο και γρήγορο παιχνίδι τους. Οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με 5-13. Ο Κώστας Κουφός αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Ραντούλιτσα, αναγκάζοντας τον Λιθουανό τεχνικό να «ρίξει» στα παρκέ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο θηριώδης σέντερ της Εθνικής άλλαξε τη ροή του αγώνα με την ενέργειά του σε άμυνα και επίθεση για το 18-21 της πρώτης περιόδου. Περπέρογλου και Φώτσης «πυροβολούσαν» το καλάθι της Σερβίας έξω από τα 6.25, με τον Κουφό να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα. Βέβαια, ο Νικ Καλάθης ήταν ο δημιουργός των περισσοτέρων καταστάσεων, με τον ομογενή γκαρντ να μοιράζει αρκετές ασίστ. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους Σέρβους προηγούμενους με 44-46, και τον Καζλάουσκας αρκετά προβληματισμένο για την αμυντική λειτουργία της Εθνικής.
Στο δεύτερο μέρος ο Βασίλης Σπανούλης οδηγούσε επιθετικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ συγχρόνως η άμυνα οδηγούσε τους φιλοξενούμενους σε πολλές άστοχες προσπάθειες και αρκετά λάθη. Οι μόλις 7 πόντοι που δέχτηκε η Εθνική υποδεικνύει την αποτελεσματική άμυνα που έπαιξαν οι διεθνείς στο τρίτο δεκάλεπτο (60-53). Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Μάτσβαν έφερε τα ..πάνω κάτω με τους απανωτούς προσωπικούς του πόντους, φέρνοντας και πάλι τους Σέρβους μπροστά στο σκορ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι στις κρίσιμες στιγμές.
Ελλάδα: Ζήσης 9, Σπανούλης 21, Περπέρογλου 13, Φώτσης 7, Κουφός 6, Καλάθης 11, Σχορτσιανίτης 11, Γλυνιαδάκης 3.
*Οι Κώστας Παπανικολάλου, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Καϊμακόγλου έμειναν εκτός 12άδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια













ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα