ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κροκόδειλος στην Κύπρο ;


Παγίδες και δολώματα για ...κροκοδείλους έχουν στήσει ειδικοί της άγριας ζωής στην Κύπρο, ύστερα από τη μαρτυρία μιας αγρότισσας η οποία διαβεβαιώνει ότι βρήκε κροκόδειλο στο χωράφι της.



«Έσκυψα να κόψω χορτάρι για τα κουνέλια, άκουσα έναν ήχο και σήκωσα το βλέμμα μου. Βρισκόταν ακριβώς μπροστά μου, με το στόμα ανοιχτό», δήλωσε η Σταυρούλα Δικαίου, που έχει αγρόκτημα σε ένα ορεινό χωριό 50 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία, στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης». Ήταν περίπου 1,5 μέτρο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται υποψίες για την ύπαρξη κροκοδείλων ή αλιγατόρων στην Κύπρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Οι αρχές ωστόσο δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο παράνομης εισαγωγής τους ως εξωτικών κατοικιδίων, τα οποία στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μουστάκα του Τμήματος Θαλασσίων Ερευνών της Κύπρου, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τίποτα, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για κροκόδειλο ή αλιγάτορα, αλλά σύμφωνα με τον κ. Μουστάκα αποκλείεται να είναι ο,τιδήποτε άλλο: «Είπε ότι άνοιξε το στόμα του και γρύλισε. Φαίνεται ότι τον είδε αρκετά καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια













ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα