ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η πολύ δουλειά, τρώει τον …αφέντη


Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων που ζουν στη σημερινή εποχή, είναι το βασικό αίτιο της εξασθένησης των ανθρώπων, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα.

Οι πολλές ώρες που περνάει κάποιος στο γραφείο του, οι δουλειές του σπιτιού, οι βόλτες στο σούπερ μάρκετ, ευθύνονται για το γεγονός πως οι περισσότεροι έλληνες δεν μπορούν να κάνουν το χόμπι τους.

Σε αυτά, προσθέστε την έλλειψη άσκησης, τη διατροφή αλλά και το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα.

Το 66% των γυναικών που ρωτήθηκαν, σημείωσαν πως οι δουλειές του σπιτιού φορτώνουν με κούραση τον οργανισμό τους, με αποτέλεσμα να απορροφάται όλη τους η ενέργεια.

Αντίθετα, σε ποσοστό 67% οι άντρες, δηλώνουν πως βασική αιτία, είναι η εργασία τους.

Πάντως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, 1 στις 3 γυναίκες δηλώνουν πως εξαντλούνται πιο εύκολα από ότι οι άντρες τους, ενώ το 51% των γυναικών δηλώνει πως έχει πιο πολλές αντοχές από τον σύντροφό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια













ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα