ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Αθωώθηκε βιαστής λόγω... υπνοβασίας


Ένας 29χρονος άνδρας που βίασε μία γυναίκα αθωώθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου όταν ομολόγησε ότι ήταν υπνοβάτης και δεν ήξερε τι έκανε.

Πρόκειται για τον Τρεντ Πόμπαρ, από το Katherine Northern του της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, ο οποίος και ομολόγησε στους ενόρκους την πράξη του, προσθέτοντας όμως, ότι είναι υπνοβάτης και δεν έχει συνείδηση τι κάνει κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2009, όταν, σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, ο κατηγορούμενος μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει πολλές μπύρες, ρούμι, και αρκετά ποτήρια με κόκκινο κρασί!

Συνολικά, όπως παραδέχθηκε και ίδιος, είχε πιει περισσότερα από 55 ποτά και στη συνέχεια μαζί με τρεις άλλους φίλους του πέρασε έξω από το σπίτι της γυναίκας που κατηγορούνταν ότι βίασε.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του βιασμού, ο 29χρονος είπε στο δικαστήριο ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα, μέχρι που ο σύντροφος της γυναίκας τον έπιασε από τα πόδια και στην κυριολεξία τον έσυρε έξω από το σπίτι.

Το θύμα από την πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να της κάνει έρωτα.

Καθοριστική ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας του 29χρονου, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα.

Σε μια περίπτωση μάλιστα, ενώ κοιμόταν και ροχάλιζε έκανε ταυτόχρονα και έρωτα μαζί της, χωρίς την επόμενη μέρα να μπορεί να ανακαλέσει το περιστατικό.

Η ίδια πρόσθεσε ότι όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο άνδρας της οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο δημόσιος κατήγορος υποστήριξε ότι η απώλεια μνήμης του κατηγορουμένου δεν οφείλεται στην υπνοβασία, αλλά στο γεγονός ότι πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα

MUSIK

Loading...