ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη Γερμανός δημοσιογράφος στον Έβρο

Ένας 46χρονος Γερμανός δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων - Νέας Βύσσας στον Εβρο, με την κατηγορία ότι μπήκε σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 46χρονο δημοσιογράφο εντόπισαν Έλληνες συνοριοφύλακες του τμήματος Ορεστιάδας, που περιπολούσαν στο πλαίσιο των Κοινών Ομάδων Ταχείας Επέμβασης (RABITS) με τα κλιμάκια της Frontex, την ώρα που εκινείτο με Ι.Χ. πάνω στην οριογραμμή των χερσαίων συνόρων σε χώρους, όπου υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις πρόσβασης.

Στην κατοχή του βρέθηκε μια φωτογραφική μηχανή με φωτογραφικό υλικό, που κατασχέθηκε. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, "δεν τήρησε τους προβλεπόμενους κανόνες πρόσβασης και τις διαδικασίες δημοσιογραφικής κάλυψης που έχουν δημοσιοποιηθεί και προϋποθέτουν ειδική άδεια από τις ελληνικές αρχές".

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ορεστιάδας και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την άλλη Παρασκευή, αφέθηκε ελεύθερος. Κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα

MUSIK

Loading...