ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

«Υπουλη» ύφεση των κλιματικών αλλαγών


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση έκανε στο Παγκόσμιο Συνέδριο για το Κλίμα, που γίνεται στη Γενεύη, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο που ασχολούνται με τα κλιματικά θέματα. Ο Μοτζίμπ Λατίφ του Ινστιτούτου Θαλασσίων Επιστημών Leibniz στη Γερμανία υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανόν τα επόμενα χρόνια να υπάρξει μια περίοδος κατά την οποία θα παρατηρηθεί μείωση των θερμοκρασιών και ύφεση της υπερθέρμανσης. Σύμφωνα όμως με τον διακεκριμένο επιστήμονα, αυτό δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν και πολύ περισσότερο την επιστημονική κοινότητα αφού αυτή η μείωση αποτελεί ένα μεταβατικό στάδιο στη διαδικασία της υπερθέρμανσης.

Οπως αναφέρει ο επιστήμονας, το μεταβατικό αυτό στάδιο θα διαρκέσει για 10-20 έτη, ενώ στη συνέχεια η θερμοκρασία θα αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει. «Ο κόσμος ενδέχεται να πιστέψει ότι η υπερθέρμανση σταμάτησε και ότι το φαινόμενο υποχώρησε, κάτι που όμως δεν θα ισχύει» ανέφερε στο συνέδριο ο Λατίφ, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσουν οι προσπάθειες περιορισμού της παραγωγής και διοχέτευσης στην ατμόσφαιρα των βλαβερών για την ατμόσφαιρα και το παγκόσμιο κλίμα παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια













ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα