ΑΡΘΡΑ:

Grab the widget  IWeb Gator

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ευρωμπάσκετ Οι προκλήσεις «ντόπαραν» τους διεθνείς


Από χθες το πρωί, στην κεντρική πλατεία της παλαιάς πόλης του Πόζναν, οι Σκοπιανοί έδειξαν την πρόθεση να προσβάλουν την Ελλάδα. « Κick Ηell-ass » έγραφε το πανό (φωτογραφία) που κρέμασαν και σε ελεύθερη μετάφραση παρότρυνε τους παίκτες της πΓΔΜ να « κλωτσήσουν τον πισινό της Ελλάδας »- φράση που χρησιμοποιείται στην αμερικανική αργκό. Και όμως, αυτές οι τακτικές τούς γύρισαν μπούμερανγκ στο παρκέ. « Οσο κι αν φωνάζουν, η Μακεδονία είναι ελληνική. Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η ιστορία προσωπικά με ντόπαρε και είμαι πολύ χαρούμενος για την ικανοποίηση που προσφέραμε στους Ελληνες που βρέθηκαν στο γήπεδο » δήλωσε μετά τη σαρωτική νίκη της ελληνικής ομάδας ο Μακεδόνας Νίκος Ζήσης.

Από την πλευρά του ο ισχυρός παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ και πρόεδρος της FΙΒΑ Εurope κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος διευκρίνισε: « Είχαν δοθεί οι κατάλληλες οδηγίες προς την τεχνική επιτροπή. Στο μπροστινό μέρος της φανέλας τους είχαν τη σημαία τους και στο πίσω το FΥRΟΜ. Δεν μπόρεσαν να περάσουν αυτό που ήθελαν, τη λέξη Μacedonia. Ξαφνικά τα αρχικά ΜΚD εμφανίστηκαν στην τηλεόραση. Οταν διαμαρτυρήθηκα, μου είπαν ως δικαιολογία ότι τούς έχει αναγνωρίσει έτσι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Εγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και ελπίζω να μην έχουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα. Είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο. Στη FΙΒΑ είναι αναγνωρισμένοι ως FΥRΟΜ, όπως και στα Ηνωμένα Εθνη ». Η ΕΡΤ που είχε την ευθύνη της τηλεοπτικής μετάδοσης λειτούργησε πιο... πρακτικά: Εκρυψε με μαύρο πλαίσιο τα αρχικά «ΜΚD» και έδειχνε μόνο το όνομα της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Powered By Blogger

Nikos Papazoglou- Augoustos

ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012..??

το περιβάλλον εκπεμπει S.O.S

O ΧΑΡΤΗς ΜΑς.......

ΑΣΤΕΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ live scores

ΞΑΝΘΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
fititis.gr Ένα site και όχι μόνο για φοιτητές!!! village.gr Το γνωστό village για σινεφίλ!!! exodos.gr Το γνωστό σε όλους Exodos μπείτε για να δείτε που θα βγείτε. Aθηνόραμα Για να ξέρετε που να πάτε!!!greekpuppettheatre.gr Και το ελληνικό κουκλοθέατρο είναι εδώ!!!driveme.gr Χαθήκατε μπείτε εδώ!!! greekferries.gr Φτηνά εισιτήρια τρέξτε να προλάβετε!!! travel.gr Πάμε διακοπές; !!! hungry.gr Πολύ φαΐ !!! farinolayachts.gr Αν μπορείτε νοικιάστε και ώρα καλή στην πρύμνη σας και αέρα στα πανιά σας!!! diakopes.gr Τουριστικός Οδηγός travelforall.gr Πακέτα Διακοπών, Προσφορές Ταξιδίων σε Ελλάδα και εξωτερικό,Ξενοδοχεία στην Ελλάδα tourismingreece.gr ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 24hours.gr 24 Ώρες Τουρισμός Ταξίδια













ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕς ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗς ΥΓΕΙΑς ΚΑΙ "ΔΙΑΙΤΑς"...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ



ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

Defense 1942

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ INTERNET

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

Αξιοθέατα στην Καβάλα